Boogie Boy: ambiance ten top

Niks is zo leuk om een drukke week boordevol vertalingen van je af te schudden als een zaterdagavond even helemaal uit de bol gaan…┬áIk moest dan ook niet echt lang nadenken toen me gevraagd werd of ik een optreden van Boogie Boy in de Lokerse Jazzclub wilde sponsoren. En op 28 november was het dan eindelijk zover, Boogie Boy kwam het Waasland onveilig maken!

Naar goede gewoonte stond of zat de hele zaal binnen de kortste keren mee te swingen en tegen het einde ging het witte hemd, dat al een paar liedjes voor drie vierden open stond, zelfs helemaal uit waardoor ons een blik gegund werd op de imposante buik van Boogie Boy himself. Wat een energie, wat een sfeer… Het was niet de eerste keer dat ik Boogie Boy aan het werk zag, maar telkens verrast hij me met zijn blijkbaar onuitputtelijke energie en met het feit dat de jaren totaal geen vat op hem lijken te hebben.

Kortom een zeer geslaagde avond!

Foto’s volgen gauw…

Vertaalbureau Ad Verbum sponsor van de Neerstraat in Sinaai

Hoewel we vaak lange dagen voor het computerscherm zitten, streven we ernaar om toch zoveel mogelijk betrokken te blijven met wat er leeft binnen de gemeenschap.

Zo is vertaalbureau Ad Verbum onlangs sponsor geworden van het team van de straat waar we gevestigd zijn, de Neerstraat in Sinaai. Waarom de straat een sponsor nodig heeft, hoor ik u denken?

Wel, Sinaai is een van de gemeentes met nog een bijzonder bruisend dorpsleven en dat uit zich op vele vlakken. Zo vind er jaarlijks eind augustus de intussen bijna legendarische zeskamp plaats, waar maar liefst 18 straten elkaar twee avonden na elkaar bekampen in een aantal (vaak zeer originele) volkssporten. Ieder jaar opnieuw is dit een supergezellig en oerspannend evenement, dat er niet alleen voor zorgt dat de mensen eens uit hun luie zetel komen, maar dat de mensen ook nauwer bij elkaar brengt. Immers, een goede buur is meer waard dan een verre vriend! Verleden jaar kaapte de Neerstraat de eerste prijs weg, dit jaar werden we al even eervol 2e, wat nog steeds een zeer puike prestatie is. Voor deze zeskamp heeft het team (waaronder de zaakvoerder van Ad Verbum!) uiteraard T-shirts nodig en dus nam vertaalbureau Ad Verbum, samen met een aantal andere bedrijfjes in de straat, de financiering daarvan op zich en het resultaat mocht er wezen!

Fotos’ volgen…